Friday, October 3, 2014

TESTIMONI Energizing Soy Protein (ESP)

Semalam dah cerita pasal ESP hari ni saya nak cerita lagi pasal produk yang sememangnya hot dan terlajak laris ni. ESP ni bukan sahaja hot sebab kebaikannya yang mengagumkan malah hot juga sebab isu-isu yang dimainkan oleh mereka-mereka yan tak puas hati kenapa produk Shaklee ni laku memanjang. Ada ke orang macam tu?? Ada je dik non ooii..

Untuk entri kali ini saya akan masukkan beberapa TESTIMONI ESP yang terhangat untuk tatapan semua. Moga-moga dengan testimoni yang hebat ini memberi pencerahan tentang KEBAIKAN dan MANFAAT ESP. 


Energizing Soy Protein (ESP) Untuk Siapa??


Umumnya semua golongan dewasa boleh mengambil ESP sebab di dalamnya kaya dengan protein termasuklah 9 asid amino yang diperlukan oleh tubuh badan kita. Selain itu ESP Shaklee juga mengandungi kasium, sodium, Niacin, panthothenic acid, Thiamin, Riboflavin, Iron dan Vitamin B6. Lihat banyakkan zat dan mineral yang ada dalam ESP ni. 

Di bawah ini ialah golongan yang digalakkan untuk mengambil ESP. Jika anda termasuk di dalam golongan di bawah, anda dinasihatkan supaya mengambil ESP:

#1 Kaum ibu yang menysukan anak
ESP sebagai milk booster membantu ibu-ibu yang sedang menyusukan anak. Berdasarkan pengalaman pengguna yang telah mengamalkan ESP, susu menjadi lebih pekat. Bila waktu malam, anak-anak tidur lena sebab kekenyangan.

#2 Mereka yang sedang hamil
ESP membekalkan protein yang secukupnya untuk ibu dan anak di dalam kandungan. ESP membantu mengurangkan strechmark, memberikan tenaga segera dan berpanjangan. Ibu-ibu yang ada kencing manis semasa hamil (GDM) elok sangat ambik ESP ni tau.

#3 Mereka yang hendak kuruskan badan - 
ESP membantu memberikan rasa kenyang yang berpanjangan. So, mereka yang nak diet tu kurang la rasa nak makan. Kalau tak asyik nak menguyah je kan.

#4 Mereka yang ingin kulit cantik berseri, gebu dan menawan

#5 Mereka yang baru menjalani pembedahan atau bersalin - 
ESp membantu mempercepatkan penyembuhan luka pembedahan dan memberikan tenaga bagi ibu yang bersalin

#6 Penyakit kencing manis - 
ESP mengandungi indeks Glisemik yang rendah dan sangat sesuai untuk mereka yang ada diabetes.

#7 Mereka yang berkerjaya dan sibuk

Nak tahu lebih lanjut tentang ESP boleh klik link di bawah



Bagi mereka yang masih lagi ragu tentang ESP ni boleh baca TESTIMONI di bawah ini. 


TESTIMONI Energizing Soy Protein (ESP) 















Sekarang pihak Shaklee telah mengadakan promosi bagi ESP sepanjang bulan Oktober. Sempena bulan promosi ini Shaklee menawarkan anda keistimewaan berikut:
  • Beli ESP 6 canister free 1 canister bernilai RM150
  • Free membership bernilai RM75 (maksudnya automatik jadi ahli..suka tak??)
  • Cash Rebate bulan berikutnya bernila RM36 (wow dapat cash back lagi!!)

Wow, sangat menarik dan tertarik kan..Jangan lepaskan peluang ini. Kelak anda yang rugi. Rembat sebelum melepas ok..Jadi apa tunggu lagi. Order sekarang sebelum kehabisan stok. 
Hubungi saya segera untuk sebarang tempahan dan pertanyaan.


Atau anda nak beli sendiri pon boleh dengan menggunakan kad kredit atau kad debit. Janagan risau senang sahaja ok.. Hanya klik link di bawah ini dan ikut langkah seterusnya. Tunggu 2 hingga 3 hari sampilah barang tu depan rumah anda. Senang je kan.

Beli ESP SHAKLEE di sini

Dengan membuat pembelian produk Shaklee dengan saya, anda layak mendapat perkara berikut:
#1 jadual pengambilan vitamin secara teratur
#2 konsultasi percuma secara berterusan
#3 tip-tips eksklusif berkaitan set/produk yang dibeli



"produk shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah mana-mana penyakit..ia hanyalah supplemen iaitu makanan tambahan utk kesihatan kita."


Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Nor Akmal:
H/P no: 0139279846

3 comments:

  1. Esp baik untuk anda dan seisi keluarga. ..cubalah sekarang juga...jom jemput berblogwalking ke blog sy http://qasehfirdausshoppe.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. tak hairanlah esp ni laku bak goreng pisang panas cheese bercampur coklat heheheh...mmg banyak sgt menfaat.....

    ReplyDelete