Wednesday, October 1, 2014

Promosi Oktober 2014: Energizing Soy Protein (ESP) dan Mealshakes

Setiap bulan pihak Shaklee akan mengadakan promosi. Kebiasaannya promosi Shaklee ialah anda beli 6 akan dapat free 1. Bagi pengedar bebas Shaklee akan menanti-nani apakah promosi yang akan ditawarkan kepada mereka.

Promosi ini kebiasaannya berlangsung selama sebulan bermula hari pertama bulan tersebut hinggalah tarikh terakhir bulan itu. Jadi, setiap hujung bulan saya dan rakan-rakan pengedar yang lain pastinya tertunggu-tunggu apakah promosi bulan seterusnya. Sangat mengujakan.

Begitulah kami setiap bulan. Promosi ini hanya bukan untuk ahli sahaja yang bukan ahli pun boleh menikmati. Tapi tentulah faedah yang kami dapat tak sama dengan yang bukan ahli.

Nak tahu apa faedahnya??? Kenalah daftar jadi ahli dulu..barulah anda kan tahu apa keistimewaan menjadi ahli..seronok tau jadi ahli ni..

Untuk pengetahuan pembaca blog saya yang baik hati, promosi Mealshake masih berjalan yang bermula pada bulan September hingga Oktober..Dan bulann ini pula ialah promosi Energizing Soy Protein (ESP).

Ini bermakna bulan ini juga ada promosi berganda iaitu Energizing Soy Protein (ESP) dan Mealshakes. Wahh...baiknya Shaklee ni kan..Buat promosi dua produk dalam satu bulan..Bukan senang tau nak dapat promosi macam ni. Mealshake promosinya begini "Beli 3 free 1".

Promosi Energizing Soy Protein (ESP) pula berbunyi begini "Beli 6 Free 1". Maknanya dua bulan berturut-turut kami sebagai pengedar sah dapat menikmati promosi berganda yang hebat ini.

Kedua-dua produk ini memang menjadi hot stuff shaklee. Mealshake untuk anak-anak, Energizing Soy Protein (ESP) untuk ibu dan ayah..Waaahhhh..sukanya..


Promosi Oktober 2014: Energizing Soy Protein (ESP) dan Mealshakes


Energizing Soy Protein (ESP) antara produk Shaklee yang menjadi kegemaran dan kegilaan saya juga. Sejak menjadi ahli berdaftar Shaklee pada tahun lepas, sudah beberapa botol Energizing Soy Protein (ESP) ni saya rembat.

Memang saya sangat berpuas hati. Sebelum saya bercerita tentang pengalaman mengambil Energizing Soy Protein (ESP), jom kita tengok apa keistimewaan Energizing Soy Protein (ESP) dan juga Mealshakes


Apa yang best sangat Energizing Soy Protein (ESP) ni??


Secara ringkasnya Energizing Soy Protein (ESP) adalah makanan berzat dan berkhasiat untuk seisi keluarga.Energizing Soy Protein (ESP) dihasilkan daripada protein soya NON-GMO (non-Genetically Modified Organism) yang berkualiti tinggi dengan semua asid amino. Energizing Soy Protein (ESP) mengandungi 14 gram protein terbaik termasuk 9 asid amino perlu yang tidak boleh dihasilkan sendiri oleh tubuh manusia.

Maklumat nutrisi Energizing Soy Protein (ESP)
Maklumat nutrisi Energizing Soy Protein (ESP) dan kandungannya.

Energizing Soy Protein (ESP) juga mengandungi 5 jenis vitamin B perlu iaitu:
  • Niacin (B3) 
  • Panthothenic acid (B5) 
  • Thiamin (B1) 
  • Riboflavin (B2) 
  • pyridixine (B6)


Tidak seperti sumber protein yang lain seperti daging, telur dan produk tenusu, Energizing Soy Protein (ESP) adalah rendah lemak, bebas kolesterol, dan 100% vegetarian formula.

Menambahkan ESP dalam diet harian anda mampu memberikan kesan positif kepada gaya hidup yan lebuh sihat. Nak tahu lebih lanjut tentang ESp, sila klik link di bawah:

Apa pula yang menarik tentang Mealshakes??


Shaklee Meal Shakes dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi seperti buah-buahan, sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain.

Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protein yang sangat berkualiti mudah diserap oleh sistem tubuh dari peringkat bayi hinggalah orang dewasa.

Meal shake Shaklee dihasilkan untuk semua golongan iaitu bayi, pelajar, kanak-kanak membesar, ibu mengandung, para atlet, pengamal sayuran, orang sakit,orang yang sibuk bekerja atau orang yang selalu mengambil makanan segera.

Jika anda mencari sarapan yang penuh berkhasiatm untuk anak anda Meal Shake Shaklee adalah pilihan yang sangat bijak dan tepat.

Nak tahu lebih lanjut tentang Mealshake boleh klik link di bawah:

Jadi apa tunggu lagi. Jangan lepaskan peluang ini. Kelak anda yang rugi. Rembat sebelum melepas ok.. 
  • Beli ESP 6 canister free 1 canister bernilai RM150 
  • Free membership bernilai RM75 
  • Cash Rebate bulan berikutnya bernila RM36 
  • atau Beli MealShakes 3 canister free 1 canister bernila RM113.75 

Hubungi saya segera untuk sebarang tempahan dan pertanyaan.Dengan membuat pembelian produk Shaklee dengan saya, anda layak mendapat perkara berikut:
  • jadual pengambilan vitamin secara teratur
  • konsultasi percuma secara berterusan
  • tip-tips eksklusif berkaitan set/produk yang dibeli

"produk shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah mana-mana penyakit..ia hanyalah supplemen iaitu makanan tambahan utk kesihatan kita."

Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Puan Nor Akmal:

WhatsApp/telegram: 0139279846

COD: Pontian-Simpang Renggam-Rengit
Pengeposan ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak

1 comment:

  1. rugi kalau tak buat stok bulan ni

    http://bit.ly/1vvEjb3

    ReplyDelete