Atasi Stretch Mark Yang Mengganggu Hidup Anda Dengan Mudah

Assalamualaikum...

Stretch mark ni bukan sahaja dialami oleh kaum wanita, kaum adam juga tidak berkecuali. Namun, bagi wanita stretch mark atau tanda rekahan kulit pada tubuh amat merimaskan dan memalukan terutama bagi yang dah bersuami. Bila dah stretch mark yang agak teruk boleh menyebabkan seseorang isteri itu hilang keyakinan diri apabila berhadapan dengan suami.

Yelah kita ni orang perempuan kena la sentiasa kelihatan cantik untuk suami kan...Kebanyakan wanita yang pernah hamil dan bersalin akan mengalami masalah ini.

Sebab lain terjadinya stretch mark


Stretch mark terjadi bukan hanya kerana mengandung dan melahirkan anak sahaja. Kenaikan berat badan secara mendadak juga akan menyebabkan terjadinya rekahan kulit. Diet dan penurunan berat badan secara drastik juga boleh meyebabkan terbentuknya stretch mark pada kulit seseorang.

Bagi wanita hamil stretch mark adalah perkara biasa yang terjadi selepas trimester kedua kehamilan. Biasanya wanita hamil akan merasa gatal pada bahagian perut. Jadi untuk mengelakkan rekahan menjadi lebih teruk elakkan menggaru di kawasan tersebut.

Mereka yang suka minum air yang banyak dapat mengurangkan kemunculan stretch mark. Air yang mencukupi dapat mengelakkan diri daripada terhidrat. Penghidratan akan menyebbakan stretch mark menjadi lebih teruk. So ibu-ibu yang hebat kenalah rajin minum air masak ye.. ini untuk mengelakkan anda menyesal kelak.

Sebelum suami kita komplen perut dah tak macam mula2 kahwin eloklah kita ambil langkah awal agar dapat mengatasi masalah stretch mark ini.

Bagimana Shaklee boleh membantu wanita hamil mengatasi masalah stretch mark??


2 cadangan produk shaklee yang boleh membantu kaum ibu dan mereka yang menghadapai masalah stretch mark dengan berkesan iaitu krim pelbagai guna herbal blend dan juga Energizing Soy Protein Shaklee

Atasi Stretch Mark Yang Mengganggu Hidup Anda Dengan Mudah

Kelebihan Herbal Blend Multipurpose untuk mengatasi masalah stretch mark:
 • Membantu mengatasi kulit kering
 • Membantu masalah rekahan akibat regangan kulit
 • Membantu mengurangkan masalah ekzema
 • Kegatalan akibat gigitan serangga dan nyamuk
 • Mengurangkan masalah tapak kaki yang kasar

Selain daripada penjagaan secara luaran, penjagaan dan pemulihan dari dalam juga amatlah penting untuk mengatasi masalah ini.

Kelebihan Energizing Soy Protein Shaklee:
 • Sumber protein daripada soya non-GMO (Tidak diubah secara genetik)
 • Pengambilan diet protein yang tinggi. Protein sangat diperlukan untuk menggantikan sel-sel lama yang rosak dengan sel yang baru dan sihat. Ia juga merangsang pembentukan kolagen pada kulit.
 • Memberikan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalam
 • Membantu mengatasi kulit bermasalah

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OFFER MENARIK BULAN INI:

BELIAN ESP TWIN PACK HARGA HEBAT JIMAT BERGANDA


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dapatkan penjimatan berganda untuk setiap produk Shaklee dengan mendaftar sebagai ahli..

JOM DAFTAR AHLI SEKARANG!!!


Anda akan mendapat potongan sehingga 15-30% jika mendaftar sebagai ahli Shaklee. Untuk maklumat lanjut berkaitan pendaftaran keahlian Shaklee anda boleh terus menghubungi saya sebagaimana maklumat di bawah ini.

Hubungi saya segera untuk sebarang tempahan dan pertanyaan tentang produk yang hebat ini.

Dengan membuat pembelian produk Shaklee dengan saya, anda layak mendapat perkara berikut:
 • jadual pengambilan vitamin secara teratur seumur hidup.
 • percuma konsultasi cara pengambilan vitamin secara berterusan.
 • tip-tips eksklusif berkaitan set/produk yang dibeli

"produk shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah mana-mana penyakit..ia hanyalah supplemen iaitu makanan tambahan untuk memberikan kesihatan yang lebih baik kepada kehidupan 

Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Nor Akmal:
Whatsapp/Telegram: 0139279846
COD: Pontian-Simpang Renggam-Rengit
Pengeposan ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak

Comments