VIVIX & TESTIMONI KEJAYAAN

Entry kali ini saya nak kongsikan beberapa testimoni pelanggan yang berjaya pulih dari kesakitan setelah mengambil VIVIX SHAKLEE. Apa pun harus kita ingat sesuatu itu berlaku hanya dengan izin Allah SWT. Allahlah yang menyembuhkan segala penyakit dan ubat dan suplemen yang dimakan serta kaedah perubatan hanyalah perantara sahaja.


Kalau nak baca tentang kelebihan dan manfaat vivix ni boleh klik link di bawah ni. Kenali vivix dengan lebih dekat.TESTIMONI DIABETES/KENCING MANIS
TESTIMONI DIABETES


TESTIMONI STROK
TESTIMONI STROK

TESTIMONI KANSER RAHANG
TESTIMONI KANSER RAHANG

TESTIMONI PEROKOK 
TESTIMONI PEROKOK BERJAYA BERHENTI MEROKOK KERANA VIVIX

Banyak faedah vivix ni rupanya. Bukan untuk awet muda sahaja. MasaAllah Vivix mampu menyembuhkan penyakit kanser, strok, kencing manis dan sebagainya.Takkan satu pun tidak sesuai untuk anda? Belum cuba belum tahu kerana bukan cakap kosong tapi melalui testimoni yang ada anda boleh simpulkan yang ia pelbagai guna. Lebih jimat pastinya.

Tambah pula bulan ni kalau buat belian 2 botol vivix akan dapat FREE MEMBERSHIP SHAKLEE dan juga dapat rebat bernilai RM300. Wow! Ini sudah lebih. Apa lagi kakak adik semua, ambil peluang keemasan ini.

Anda mahu jadi ahli shaklee dan ingin mengetahui cara daftar shaklee serta mahukan rebat bernilai RM300?


Bagaimana nak dapat rebat bernilai RM300? Hubungi saya seperti di bawah.
untuk membeli sila klik link di bawah:"produk shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah mana-mana penyakit..ia hanyalah supplemen iaitu makanan tambahan utk kesihatan kita."

Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Nor Akmal:
Email: akmal.rusdi@yahoo.com
H/P no: 0139279846
ID Shaklee: 1074356
Blog: http://akmalrusyd.blogspot.com
Page: https://www.facebook.com/myhealthynutrition

Comments