Demam Denggi Suami Sembuh Dengan Vivix

Assalamualaikum..

Saya nak share #vivixeffect suami saya sendiri yang baru ni positif demam denggi. Suami start kena 26hb julai 2018 haritu, tapi baru ke hospital hari ke-3 demam denggi.

Hari pertama doktor sahkan positif denggi doktor just kata denggi takde ubat. Just banyakan minum air masak sahaja. Waktu tu platlet darah masih okey.
Esoknya hari kedua check darah semula, platlet darah drop dari 160 ke 148. Doktor cakap risau takut terkena denggi berdarah.

Demam Denggi Sembuh Dengan Vivix

Malam sebelum tidur tu ikhtiar bagi suami vivix sesudu. Esoknya nak check darah lagi. Doktor memang tak bekal ubat. Badan suami pun dah naik bintik-bintik merah tu. Risaunya tak tau nak cakap. Sapukan sekali herbal bland walaupun tak tau macam mana tindak balasnya. Ikhtiar je.

Esok paginya check darah lagi. Miraclenya platlet darah suami naik mendadak dari 146 terus ke 178. Ya Allah, terkejut sangat. Bintik-bintik merah tu pun beransur hilang juga. Dari tengok suami demam melepek, mengadu sakit-sakit sendi, alhamdulillah dah sihat dah sekarang. 

Asbab ikhtiar dengan #vivixshaklee Allah bagi sembuh. Syukur sangat.

Demam Denggi Sembuh Dengan Vivix

------------------------
With love 💖💖💖
Your trusted Shaklee Consultant
Nor Akmal Rusdi
6013-9279846 (whatsApp / Telegram)

https://akmalrusdi.wasap.my/


Disclaimer:
"Produk shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah mana-mana penyakit. Ia hanyalah supplemen iaitu vitamin (makanan tambahan) untuk memberikan kita kesihatan yang lebih baik dan kehidupan yang lebih berkualiti. InsyaAllah."

Comments

  1. Numpang promo ya Admin^^
    ingin mendapatkan uang banyak dengan cara cepat
    ayo segera bergabung dengan kami di ionqq^^com
    add Whatshapp : +85515373217 || ditunggu ya^^

    ReplyDelete

Post a comment