Peluang Menjana Pendapatan Sampingan Secara Online Untuk Mengisi Masa Lapang

Bila sebut pendapatan sampingan (side income), semakin ramai rakyat Malaysia terlibat dalam aktiviti bisnes untuk tambah pendapatan. Zaman sekarang segalanya memerlukan duit. Nak masuk tandas pun kena bayar. Barang-barang keperluan harian semakin hari semakin meningkat. Kos sara hidup terutama di bandar-bandar besar menjadi semakin mahal dan mengcekik darah.

Kalau nak mengharapkan gaji atau pendapatan tetap dari kerja hakiki kadang kala tidak mengcukupi. Sebab tu ramai yang mula melakukan perniagaan atas talian. Bagi yang dapat mengakses internet inilah peluang yang ada untuk mencari duit lebih di zaman yang segalanya mahal. 

Peluang Menjana Pendapatan Sampingan Secara Online Untuk Mengisi Masa Lapang

Ada yang buat bisnes saja suka-suka untuk mengisi masa lapang. Ada yang betul-betul serius untuk kukuhkan kewangan keluarga. Nak bayar hutang macam-macam. Hutang kereta, hutang rumah, pinjaman peribadi, hutang PTPTN dan sebagainya.

Bisnes online tak memerlukan kita berjumpa pelanggan secara berhadapan. Menggunakan medium online kita hanya mempromosikan barang yang kita jual dan pelanggan yang akan datang cari kita. Tanpa modal yang besar korang pun boleh buat bisnes iaitu menjual produk kesihatan shaklee.

Salah satu medium online yang boleh digunakan untuk menjual produk Shaklee ialah melalui blog. Saya dulu pun tak pandai juga buat blog ni. Tapi selepas kenal Shaklee produk yang hebat ni saya secara tak sengaja terpandai pulak buat blog. hihihi..Blog adalah salah satu saluran untuk saya berkongsi kebaikan produk Shaklee.  

Dengan menggunakan medium online seperti blog saya dapat berjumpa dengan ramai pelanggan yang datang dari seluruh pelusuk negara bukan saja dari Semenanjung malah dari Sabah dan Sarawak juga. Menjual produk Shaklee hanya memerlukan anda keluarkan modal yang sangat minima.

Peluang Menjana Pendapatan Sampingan Secara Online Untuk Mengisi Masa Lapang

Selepas terjebak dengan bisnes Shaklee baru saya tahu betapa ramainya rakyat Malaysia yang sakit. Mereka sangat memerlukan Shaklee sebagai ikhtiar untuk sembuh tanpa bergantung kepada ubat hospital. Melalui Shaklee juga baru saya tahu macam-macam penyakit yang ada. Kadang-kadang rasa macam tak percaya bila kanak-kanak yang berusia 6 tahun ada penyakit buah pinggang bocor. Allahuakbar.b.Semoga kita semua diberikan kesihatan yang baik.

Kalian nak buat bisnes? Tak tahu bagaimana nak mula?


Jika korang teringin nak buat bisnes online tapi tak tahu nak mula dari mana, tak tahu nak jual apa, tak pandai ilmu strategi pemasaran, jangan risau okey. Jom join group kami yang dinamakan WAHMillionaire yang diasaskan oleh seorang WAHM (Wan Fatihanum).

Group WAHMillionaire sangat aktif. Kami hanya berhubung melalui medium online seperti Whatsapp dan telegram serta secret group di facebook. Sekali sekala saja akan berjumpa face to face apabila ada program.

Jadi bagi yang tak suka meeting atau perjumpaan sehingga perlu meninggalkan anak-anak dan suami di rumah Shaklee adalah bisnes yang paling tepat. Bisnes Shaklee bisnes family. walaupun ada perjumpaan dan ada program yang korang perlu hadir, suami dan anak-anak korang boleh bawa sama. Bonda dan nenda pun korang boleh angkut. Tak ada sape yang marah. 



Bisnes Shaklee adalah bisnes yang mudah untuk jana pendapatan sampingan untuk suri rumah dan juga pelajar universiti. Bisnes Shaklee bisnes dari rumah. Siapa pun boleh join bisnes ini walaupun anda sudah bergaji RM10K sebulan. 

Apa tunggu lagi jom sertai ahli keluarga shaklee. Pada siapa yang tercari-cari pendapatan sampingan atau memang mencari peluang untuk mencapai impian yang lebih besar, sertai keluarga besar kami, insyaAllah anda tak akan merasa menyesal.

Hubungi saya atau boleh isi maklumat korang di link di bawah ini dan saya akan hubungi korang segera.


Sertai kami dengan mengisi borang di bawah ini:
Jana Pendapatan Sampingan Tanpa Modal Besar Secara Online

ATAU
WhatsApp saya Puan Nor Akmal 0139279846

Comments

  1. ADALAH ANDA PERNIAGAAN MAN / WANITA, PEKERJA DALAM ORGANISASI, SELURUH DIPERLUKAN? Memerlukan pinjaman peribadi untuk perniagaan tanpa tekanan, Jika ya, hubungi kami hari ini, kami menawarkan pinjaman dengan kadar faedah yang rendah sebanyak 2%, anda boleh memulakan dan mengakhiri tahun dengan senyuman di muka, kepuasan, kebahagiaan pelanggan kami adalah kekuatan kita. Jika anda berminat, isi borang permohonan pinjaman di bawah:
    Maklumat Peminjam:

    Nama penuh: _______________
    Negara: __________________
    Seks: ______________________
    Umur: ______________________
    Jumlah Pinjaman yang Dibutuhkan: _______
    Tempoh pinjaman: ____________
    Tujuan pinjaman: _____________
    Nombor telefon bimbit: ________

    Untuk maklumat lanjut, sila hubungi kami sekarang melalui e-mel; lydiaclintonloanfirm@gmail.com, ini adalah peluang untuk anda, jangan terlepasnya.

    ReplyDelete
  2. Saya ingin memulai dengan bersyukur kepada Tuhan atas karunia kehidupan.
    Nama saya Nadia Sisworo dan saya ingin berbagi cerita yang bagus tentang ibu Rossa Stanley Favor perusahaan yang layak secara finansial yang membuat hidup saya manis.
    Saya telah mengalami kesulitan keuangan selama beberapa waktu dan saya harus meminjam dari teman-teman saya karena saya berharap untuk membayar mereka kembali setelah menerima gaji saya.
    Dan saat itulah hidup saya berubah menjadi yang terburuk, saya dipecat dari pekerjaan dan saya kehilangan ibu saya beberapa bulan kemudian. Setelah ibu saya dimakamkan, teman-teman saya mulai meminta uang mereka kembali.
    Tetapi ketika saya pikir hidup saya sudah berakhir, saya benar-benar mencoba bunuh diri, saat itulah ALLAH menggunakan teman saya dan Neighbor Annisa Berkarya yang sekarang pindah ke Singapura, dia membantu saya menghubungi ibu Rossa Stanley yang katanya seorang teman dari India menghubungkannya dengan ibu Rossa, jadi saya menceritakan kisah saya kepada ibu, dia meminta dokumen saya yang saya ajukan dan sebelum saya mengetahuinya permintaan pinjaman saya untuk Rp120.000.000,00 disetujui, sebelum itu saya telah mencoba tiga perusahaan pinjaman online yang berbeda tetapi tidak ada bantuan positif, tetapi ibu rossa Stanley melalui perusahaan pinjamannya ROSSATANLEYLOANCOMPANY mengubah hidup saya dan saya telah memutuskan bahwa sampai saya mati saya akan terus membagikan kisah ini sehingga sesama warga negara saya dapat memperoleh manfaat darinya, jangan hubungi pemberi pinjaman palsu yang membanjiri mana-mana dengan cerita pinjaman palsu, Setelah itu saya proses persetujuan kredit selesai dan saya menerima surat persetujuan dari perusahaan yang menyatakan bahwa saya harus memberikan rincian bank saya. Saya menerima pemberitahuan dari bank saya bahwa rekening bank saya dikreditkan dengan jumlah pinjaman yang saya minta. mother rossa stanley adalah satu-satunya pemberi pinjaman nyata, tulus dan tulus di seluruh dunia sehingga jangan ragu untuk menghubungi ibu Rossa Stanely di saluran ini

    ROSSASTANLEYLOANCOMPANY@GMAIL.COM
    TEKS MEREKA HANYA 12133153118

    Ini adalah kesaksian saya dan dapat diverifikasi dengan detail akun saya yang di bawah ini jika Anda ragu

    itulah bagaimana hidup saya berubah dan saya akan terus berbagi berita sehingga semua orang dapat melihat dan menghubungi perusahaan yang baik yang mengubah situasi saya.
    Anda juga dapat menghubungi saya jika Anda membutuhkan bantuan saya atau Anda ingin bertanya kepada saya tentang bagaimana saya mendapatkan pinjaman saya. Ini email saya: nadiasisworo@gmail.com
    Dan di bawah ini adalah detail akun saya yang dikreditkan dengan pinjaman dari rossastanleyloancompany,

    Alamat bank: Cabang Jatinegara Jakarta Timur
    Nama akun: Nadia Sisworo
    Nomor akun: 0504482516
    Nama Bank: Bank Negara Indonesia (BNI)

    ReplyDelete

Post a Comment