Kulit Sihat Dan Menawan Dengan Set Penjagaan Kulit Shaklee NutriWhite

Wanita dan kecantikan gabungan yang tidak dapat dipisahkan. Semua wanita ingin kelihatan cantik dan menawan. Ada yang sanggup menghabiskan duit beribu-ribu hanya kerana ingin mendapatkan produk kosmetik yang berjenama terkenal. Berkesan atau tidak belum pasti, ia bergantung kepada kesesuaian kulit.

Kenpa perlu bayar lebih jika ada produk yang berkualiti dan harga berpatutan setanding jenama terkenal yang lain??

Nutri White adalah Set Penjagaan Kulit pilihan anda yang paling tepat dan terbaik serta berkualiti tinggi. NutriWhite bukan produk yang baru dikeluarkan oleh Shaklee. Masih ramai yang tidak tahu akan kewujudannya dan merasai kehebatannya. 


Kulit Sihat Dan Cantik Dengan Set Penjagaan Kulit Shaklee NutriWhite

Mengapa anda perlu memili produk kecantikan Shaklee?? Untuk pengetahuan semua, setiap produk shaklee yang dihasilkan bukan bertujuan untuk memenuhi pasaran dalam produk kosmetik, ia turut dibuktikan dengan kajian klinikal untuk menguji keberkesanannya.

Shaklee merupakan syarikat vitamin dan supplemen nombor satu di Amerika Syarikat dan menjadi pilhan rakyat Malaysia sejak akhir-akhir ini.

NutriWhite Shaklee merupakan hasil inovasi dalam penjagaan kulit dengan gabungan 16 sumber nutrien semula jadi yang diambil dari 16 negara yang berlainan. Ini adalah satu usaha yan luar biasa.

Bukan senang untuk mencari dan mendapatkan sumber dari pelbagai negara hanya semata-mata untuk menghasilkan produk kecantikan kulit. 

Kecantikan asli bermula dari dalaman. Walaubagaimanapun, penjagaan luaran juga perlu dititikberatkan dan tidak boleh diabaikan.

Kulit merupakan lapisan pertama untuk bagi menghalang segala ancaman persekitaran luaran untuk tampil sihat dan awet muda.


Ciri-ciri Keistimewaan NutriWhite Shaklee

 • dibangunkan dan diformulasikan oleh pakar kecantikan dari negara Jepun dan Amerika Syarikat
 • 3 tahun masa yang diambil untuk membuat kajian mendalam dan ujian klinikal sebelum dilepaskan ke dalam pasaran
 • Pemilihan bahan mentah yang aktif dari 16 buah negara yang berbeza
 • ujian yang menyeluruh
 • produk yang unik, mengandungi pelbagai dimensi pendekatan untuk pemutihan 
 • gabungan ramuan yang optimum
 • selamat dan berkesan
 • Vitamin C derivatif (ascorbyl/glucoside) iaitu ramuan selamat dan terbukti yang digunakan untuk mendapatkan manfaat yang maksimum tanpa risiko kesan sekunder.
 • paten tertunda Whiten-16 adalah campuran daripada 16 nutrien botani yang kuat membantu mengurangkan penampilan melanin yang sedia ada untuk menghasilkan kulit lebih putih, lebih cerah dan bercahaya.


NutriWhite Shaklee bertindak dalam 5 cara


 • Mencegah kesan yang memudaratkan kulit dari matahari dan alam sekitar dengan melindungi kulit secara aktif daripada sinar UV dan sinar matahari yang boleh menggelapkan dan merosakakn kulit.

 • Mengurangkan penghasilan pigmen hitam pada kulit dari menjadi gelap.

 • Menyekat pemindahan pigmen hitam dari dasar sel kulit ke lapisan atas untuk mencegah kemunculan tompok hitam.

 • Mencerah warna melanin yang sedia ada serta tompok hitam dan menyerlahkan warna kulit secara keseluruhan.

 • Memperbaharui dengan menghilangkan sel mati yang mengandungi melanin berlebihan agar kulit cantik berseri 

Kandungan Vitamin C aktif yang terdapat di dalam NutriWhite berfungsi memutihkan dan melicinkan permukaan kulit agar lebih gebu dan bersinar. NutriWhite dihasilkan khusus dan sesuai untuk orang Asia yang mempunyai kulit yang tidak sensitif dan berjerawat.

Bahan-bahan Semula jadi NutroWhite Shaklee


Kulit Sihat Dan Cantik Dengan Set Penjagaan Kulit Shaklee NutriWhite
Bahan semula jadi di dalam NutriWhite seperti ALoe vera, Rosemary, Mountain Arnica, Peony dan Kudzu berfungsi untuk melembap dan melegakan kulit wajah

Kulit Sihat Dan Cantik Dengan Set Penjagaan Kulit Shaklee NutriWhite
Ramuan botani seperti Linden, Marsmallow, Rumpai Laut, Algae Hijau dan Cat's Claw yang terdapat di dalam NutriWhite berfungsi menyihatkan, melembap dan menegangkan kulit wajah
Kulit Sihat Dan Cantik Dengan Set Penjagaan Kulit Shaklee NutriWhite
Kandungan buah-buahan di dalam NutriWhite  seperti Bearberi, strawberi, mulberi, scullcap, pokok pic dan kacang soya berfungsi memutihkan kulit wajah.


Kesemuanya mengandungi nutrien asli yang hebat yang berfungsi memberikan kesan tersendiri seperti membersih, menyegar, meratakan tona tidak sekata dan menghilangkan pigmentasi. 

Selain itu ia membantu menjadikan wajah lebih gebu, anjal dan menaikkan seri wajah. 

Bagi anda yang tercari-cari produk kecantikan yang baru atau tidak berpuas hati denganproduk kecantikan yang digunakan sekarang, inilah masanya ntuk anda bertukar jenama. Pilihlah NutriWhite produk kecantikan Shaklee yang terbaik dari bahan semulajadi, selamat dan yang paling penting berkesan.

Jom order sekarang. Jangan tunggu lama-lama nanti anda yang rugi. Dah ramai yang guna set kecantikan kulit shaklee ni. Sehingga hari ini saya tak pernah dengar lagi rungutan tentang Nutri White ni. Rata-rata semua berpuas hati dengan prestasinya.

Dengan membuat pembelian produk Shaklee dengan saya, anda layak mendapat perkara berikut:


#1 jadual pengambilan vitamin secara teratur

#2 konsultasi percuma secara berterusan

#3 tip-tips eksklusif berkaitan set/produk yang dibeli


"produk shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah mana-mana penyakit..ia hanyalah supplemen iaitu makanan tambahan utk kesihatan kita."

Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Puan Akmal:
Whatsapp: 0139279846

Comments