Fungsi dan Kelebihan Utama Carotomax atau Vitamin A Shaklee

Carotomax Terdiri daripada Enam Karotenoid Terbaik

CAROTOMAX® merupakan campuran luarbiasa yang menggabungkan alfa-karotena, astaxanthin, beta-karotena, lutein, likopena dan zeaxanthin yang memberikan faedah karotenoid yang lengkap. Bahkan, anda tidak akan dapat ketulenan dan keberkesanan karotenoid daripada makanan itu sahaja.

CAROTOMAX® menawarkan karotenoid semulajadi yang berasal daripada buah-buahan pokok kelapa sawit dan alga dunaliellasalina untuk:

• Memelihara kesihatan yang baik.
• Membantu mengekalkan tumbesaran, penglihatan dan pertumbuhan tisu.
• Membantu dalam memelihara kesihatan kulit dan selaput lendir. 

Carotomax Vitamin Mata dan antioksidan yang paling baik

Fungsi dan Kelebihan Utama Carotomax:

#1 Lebih selamat dari vitamin A
Vitamin A merupakan vitamin pertama yang yang ditemui iaitu pada tahun 1912. ahli saintis menemui beta karotene pada tahun 1932, satu prekursor Vitamin A dan beta karotene didapati selamat untuk pengambilan.

# Mempertingkatkan Penglihatan
ia menghasilkan "ungu visual" yanag mana mebolehkan seseorang itu mengekalkan penglihatan di dalam gelap. 

Carotomax Shaklee juga membnatu mengatasi masalah penglihatan seperti rabun malam, rabun dekat, presbiopic, astigmatism, xerophthalmia (mata kering), kelesuan mata, glaucoma, katarak, eye bags dan gegelung hitam pad akawasan bawah mata.

#3 Meredakan penyakit kulit
pengambilan yang banyak akan melegakan masalah kulit seperti psoriasis, kulit kering, kulit gugur dan jerawat. Carotomax juga boleh digunakan untuk merawat pustule, scabies dan ulser kulit.

#4 Melindungi epithelial
Carotomax membantu memelihara lapisan luar kornea, rongga oral, usus, perut, paru-paru, bronkus, pundi kencing, ovari semasa disintegrasi tisu dan membnatu merawat ulser sluran usus.

#5 Melawan kanser dan oksidasi -
 Pengambilan secara kerap beta karotene mengukuhkan sistem imun, melambatkan penuaan, dan meneyekat aktiviti bahan kanser dan menghalang pembentukan sel-sel kanser. 

Ini mengurangkan risiko mendapat kanser terutama kanser paru-paru dan payudara. Yang pastunya Carotomax mampu mengurangkan serangan radikal bebas dan menyingkirkan sel-sel mati yang teroksida.

#6 Menghalang Infection (jangkitan) -
 Carotomax membantu merangsang enzim, membunuh kuman, menyekat dan mempertingkatkan kondidi penyakit sistem respiratori paru-paru, batuk, hepatitis, asthma, flu dan selesema.

#7 Menggalakkan perkembangan Normal dan sihat - Carotomax Shaklee membantu merangsang perkembangan kanak-kanak/remaja, menguatkan tulang melindungi rambut, kulit, membran mukosa, gigi sihat dan gusi. Carotomax juga membantu merangsang sistem reproduksi dan penghasilan sperma yang sihat.


"produk shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah mana-mana penyakit..ia hanyalah supplemen iaitu makanan tambahan utk kesihatan kita."

Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Puan Nor Akmal:
H/P no: 0139279846
ID Shaklee: 1074356

Comments