Apa yang Membuatkan CoQ10 Health Plus Shaklee Unggul

CoQ10 Health untuk kesihatan jantung
Cq10 Health Plus hebat kerana sumbernya yang tulen dan semulajadi
CoQ10 Health Plus Untuk kesihatan jantung
Kombinasi bahan lain yang terdapat di dalam CoQ10 Health Plus Shaklee seperti Vitamin E dan Teh hijau membuatkannya berbeza dengan jenama lain.
Lima sebab yang menyebabkan CoQ10 Health Plus Shaklee hebat berbanding CoQ10 jenama lain ialah:

#1 seseorang itu perlu memakan hampir 1.7kg ayam atau 28 cawan brokoli Untuk mendapatkan jumlah yang setara dengan 28mg CoQ10 di dalam CoQ10 Health Plus, 

#2 CoQ10 Health Plus Shaklee unggul dah hebat kerana kandungannya adalah kombinasi di antara CoQ10 danVitamin E yang mana dipercayai mampu mengukuhkan keupayaan antioksidan yang terdapat di dalam Vitamin E. CoQ10 juga berfungsi membantu mengitar semula Vitamin E, untuk memberikan perlindungan antioksidan berterusan terhadap sel-sel tubuh.

#3 Di dalam CoQ10 Health Plus Shaklee terdapat Ekstrak teh hijau mengandungi procyanidins yang telah ditemui dapat membantu menyokong kesihatan endothelium (lapisan tisu antara kapilari darah dan jantung).

#4 CoQ10 berasal daripada sumber semulajadi melalui kaedah penapaian yis. Bahan mentahnya merupakan satu-satunya CoQ10 semulajadi daripada yis yang ditapai yang terdapat pada masa kini, yang sumbernya telah diuji dan diyakini ramai secara meluas mempunyai kualiti yang tinggi dalam sumber bioketersediaan CoQ10nya.

#5 CoQ10 Health Plus Shaklee dihasilkan Tanpa Gluten 

Glutean tu apa??
Gluten ini adalah sejenis protein yang biasa terdapat di dalam kanji seperti tepung gandum dan barli.

Ada sesetenga orang mengalami gluten intolerence yakni alergi atau alah atau sensitif  dengan gluten. Jika ada makanan yang diambilnya mengandungi gluten, akan mengalami tanda-tanda seperti berikut:

#masalah ketidakhadaman contohnya jadi sakit perut kembung, sebu, macam masuk angin, cirit atau boleh jadi sembelit juga.

#rasa letih dan lesu setelah mengambil makanan yang mengandungi gluten.

#Sakit kepala

#mood tidak stabil

Bagi anda yang alah/alergi/sensisitif dengan gluten sebaiknya anda elakkan mengambil makanan yang mengandungi gluten. jika anak-anak anda alah dengan gluten, elakkan mengambil makanan yang mengandungi gluten kerana boleh menimbulkan alergi pada kanak-kanak yang sensitif dengan gluten.

Untuk menempah sila klik link di bawah;

"produk shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah mana-mana penyakit..ia hanyalah supplemen iaitu makanan tambahan utk kesihatan kita."

Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Nor Akmal:
Email: akmal.rusdi@yahoo.com
H/P no: 0139279846
ID Shaklee: 1074356
Blog: http://akmalrusyd.blogspot.com
Page: https://www.facebook.com/myhealthynutrition

Comments