Monday, April 24, 2017

Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee Untuk Dapatkan Harga Yang Lebih Murah

Bagi yang tak tahu produk shaklee bukanlah produk yang baru wujud setahun jagung. Di Malaysia produk shaklee mula masuk dan bertapak sekitar tahun 1988.

Walaupun produk Shaklee bukanlah produk keluaran bumiputra Malaysia tapi mendapat perhatian seluruh dunia dan menjadi kegilaan bagi mereka yang inginkan penjagaan kesihatan. 

Produk berkualiti dan tidak memudaratkan tubuh badan tak salah pun kita guna walaupun produk tu dari luar negara. Betul ke idok?? Apa gunanya sokong produk dalam negara tapi kualiti ke laut. Makan produk sebab nak bagi badan sihat sejahtera tapi tak pasal-pasal penyakit yang datang. 


Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee Untuk Dapatkan Harga Yang Lebih Murah

Produk Shaklee bukanlah satu-satunya produk Shaklee yang kita guna. Banyak je produk luar negara lain yang kita dok guna setiap hari tapi kadang-kadang kita tak sedar pun. Setuju???Contohnya smartphone, ubat-ubatan di hospital dan klinik, kereta dan banyak lagi kalau nak senaraikan. 

Alhamdulillah makin ramai yang jatuh cinta dengan produk Shaklee. Barang baik sape tak suka kan. Yang dah pernah cuba produk terlajak laku ni dan berminat nak teruskan saya nasihatkan korang daftar dan jadi ahli Shaklee. 


Apa kelebihan jadi ahli Shaklee?


Pertama, korang akan dapat membuat belian semua produk Shaklee dengan harga ahli yang jauh lebih murah. 

Kedua, korang juga dapat kumpul point dari belian produk setiap bulan untuk mendapat cashback. 

Ketiga, korang juga dapat beli produk Shaklee yang ada promosi dengan harga yang lebih murah dan menjimatkan..

Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee Untuk Dapatkan Harga Yang Lebih Murah

Syarat untuk daftar jadi ahli shaklee


Syarat nak daftar ahli shaklee ni mudah je. Yang paling penting korang mestilah berumur 18 tahun ke atas. Tak kira lelaki atau perempuan. Siapa pun korang layak mendaftar sebagai ahli Shaklee. 

Cara daftar jadi ahli shaklee


Macam mana pulak nak daftar jadi ahli Shaklee? Nak daftar jadi ahli Shaklee mudah je tau. Ada 2 cara yang korang boleh pilih untuk daftar keahlian.


Pertama: 

Membayar yuran keahlian sebanyak RM80 bagi Semenanjung dan RM90 bagi Sabah & Sarawak. Murah je kan. Dah daftar boleh terus beli mana-mana produk dengan potongan 25%. 


Kedua:

Membuat pembelian mana-mana je produk Shaklee sehingga mencapai point sebanyak 200 dalam satu resit dan korang layak mendaftar keahlian Shaklee secara percuma. Dan apa yang paling best harga produk Shaklee yang korang bayar adalah harga ahli terus tau. Bukan harga retail. Jimat?? Memang jimat banyak..


Adakah wajib maintain point untuk kekalkan keahlian Shaklee?


Tak wajib pun untuk maintain point setiap bulan untuk kekalkan keahlian Shaklee. Jadi korang tak perlu pun beli produk setiap bulan untuk maintain point. So tak payah risau okey..

Adakah wajib menjual dan buat bisnes selepas jadi ahli Shaklee?


Ni soalan yang selalu ditanya oleh mereka yang nak daftar jadi ahli Shaklee. Korang tak wajib pun menjual produk Shaklee dan buat bisnes selepas daftar ahli Shaklee.

Kalau korang rasa nak dapat side income sambil masak kat rumah, sambil layan anak makan boleh la buat bisnes Shaklee.

Berminat nak daftar ahli Shakee? Berminat nak buat bisnes Shaklee dan jana pendapatan sampingan dari rumah? Apa tunggu lagi jom hubungi saya mentor bisnes Shaklee korang.


Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan..

Your trusted Shaklee Consultant

Nor Akmal Rusdi
WhatsApp +6013-927 9846
Pengedar Shaklee Pontian, Simpang Renggam dan Rengit

No comments:

Post a Comment