Friday, April 21, 2017

Buat Bisnes Shaklee Bukan Dapat Duit Je Kereta Pun Dapat

Buat bisnes Shaklee bukan setakat wang tunai atau cash bonus yang kami akan dapat..Shaklee juga menawarkan subsidi kereta atau bonus kereta kepada pengedar shaklee yang layak mengikut syarat-syarat yang ditetapkan..

Itulah keistimewaaan bisnes shaklee yang tak ada pada bisnes MLM yang lain. Bukan setakat wang tunai je yang dapat setiap bulan shaklee juga bagi duit untuk kita beli kereta idaman. Inilah sebagai tanda penghargaan pihak syarikat Shaklee terhadap pengedar yang naik pangkat. 


Best ke best? Mestilah best kan..Nak dapat bonus kereta kenalah usaha gigih. Bak kata pepatah rezeki takkan datang bergolek.

Bonus kereta yang shaklee tawarkan bukanlah dapat kereta sebiji terus. Pengedar Shaklee kena buat jualan dan kumpul point atau mata sebanyak yang ditetapkan selama 4 bulan berturut-turut untuk layak dapat bonus kereta. Dari mata yang dikumpulkan inilah akan ditukarkan ke dalam bentuk tunai. 

Jadi dari duit tunai yang dapat tu la boleh guna samada nak beli kereta baru ke atau nak guna untuk bayar kereta yang sedia ada ke, atau nak beli untuk keperluan peribadi ke, nak simpan ke, suka atilah nak buat apa pun...


Sebenarnya cara dan sistem pembayaran bonus shaklee ni telah dipatent oleh Shaklee. Maknanya sistem yang digunakan pakai ni tak sama langsung dengan mana-mana syarikat MLM yang ada kat dunia ni..

Kalau tiru tunggulah surat saman..hihi..Shaklee adalah syarikat yang sangat kukuh dan berintegriti. Tak pernah dalam sejarah Shaklee gagal bayar bonus pengedarnya..Best ke best??

Korang pun nak juga bonus tunai dan bonus kereta?? Jom mulakan langkah pertama dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee..Lepas tu boleh pilih nak buat bisnes Shaklee secara full time atau part time..Pilihan di tangan korang..


Your trusted Shaklee Consultant
Nor Akmal Rusdi
+6013-927 9846
Shaklee Pontian, Rengit & Simpang Renggam

No comments:

Post a Comment