Friday, April 28, 2017

Shaklee Bagi Bonus Banyak Dan Tanpa Had

Best sangat ke buat bisnes Shaklee ni? Banyak ke duit yang shaklee bayar? Boleh kaya ke jual Shaklee ni? Ini adalah antara persoalan yang kerap diajukan kepada saya dan semua pengedar-pengedar Shaklee yang lain.

Ada yang sanggup berhenti kerja sebab nak buat full time bisnes Shaklee. Ada yang duit gaji dari kerja hakiki tak luak pun sebab dok guna bonus yang shaklee bagi je..Ada yang beli rumah dengan bonus shaklee. Setakat beli kereta tu biasa la. 

Ada orang setiap tahun pergi melancong oversea, bawa mak ayah mentua semua pergi umrah dengan pakej first class lagi.. Korang rasa best ke tak best buat bisnes Shaklee??



Sistem pembayaran bonus Shaklee ada sangat unik dan berpantent. Maksudnya cara Shaklee bayar bonus kepada pengedar-pengedarnya tidak boleh ditiru oleh mana-mana pihak.

Bonus yang diberikan kepada kami bukan setakat cash bonus (duit) je tau. Shaklee juga bagi car bonus dan convention trip. Apa yang saya nak cerita dlam entry ni tentang cash bonus atau duit.

Pengedar-pengedar Shaklee akan menerima cash bonus pada setiap pertengahan bulan. Dari mana datangnya bonus Shaklee ni?? Dalam bisnes Shaklee tak ada bonus bagi yang dapat daftarkan ahli baru, tak ada semua tu..



Setiap bonus yang shaklee bagi adalah berdasarkan prestasi jualan yang dikumpul setiap bulan. Sebab tu la dalam bisnes Shaklee tak ada upline yang dapat bonus dengan dok goyang kaki je tanpa buat apa-apa. 

Senang citernya semua pengedar Shaklee kena jual produk dan kumpul point (mata) untuk dapatkan bonus berdasarkan sifir yang telah ditetapkan. 

Sebab tu la bonus yang shaklee bayar kepada kami semua adalah tanpa had. Kalau rasa nak bonus banyak kena la jual produk banyak-banyak dan kumpul point banyak-banyak..

Kalau rasa bulan tu dah kaya dan tak nak bonus tak payah la jual apa-apa..Dok diam-diam dalam rumah. Senang je bisnes Shaklee. Siapa buat  kerja dia la dapat untung.

Apa yang penting dalam bisnes Shaklee ni kena ada usaha gigih tanpa jemu. Di samping ilmu marketing kena belajar lah. Nak jual produk tak tahu pasal ilmu marketing tak boleh juga.

Sepanjang buat bisnes Shaklee bukan duit yang menjadi keutamaan saya dan rakan-rakan yang lain. Apa yang lagi penting kami semua nak bantu rakyat Malaysia hidup dengan sihat dan gembira tanpa penyakit kronik.

Shaklee Bagi Bonus Banyak Dan Tanpa Had

Walaupun produk kesihatan kat Malaysia ni berlonggok banyaknya tapi tak semua selamat untuk diamalkan dalam tempoh yang lama.

Katanya produk kesihatan tapi masih ada gula atau pemanis tambahan, ada pewarna tambahan, ada bahan kimia, ada bahan pengawet..Acaner tu? Sebab tu la ramai yang ambik produk kesihatan kekonon nak sihat tapi tak pasal-pasal jadi sakit.

Bukan tak nak sokong produk bumiputera tapi kalau kualitiya ke laut dalam dan ada kesan sampingan buat apa membazir duit beli. Tak gitu?? Apa pun pilihan di tangan korang. Pandai-pandai lah pilih produk yang nak guna tu. Selidik dulu. Jangan mudah terpengaruh dengan iklan..Banyak pulak mak memebel hari ni..

Oklah cukup setakat tu dulu. Nak tahu lebih lanjut tentang bisnes dan produk Shaklee yang awesome and amazing ni. Boleh hubungi saya okey..

Yout Trusted Shaklee Consultant
Nor Akmal Rusdi
WhatsApp +6013-927-9846
Pengedar Shaklee Pontian, Rengit & Simpang Renggam

No comments:

Post a Comment