Friday, December 23, 2016

Cara Beli Vivix Dengan Harga Murah Dan Jimat

Vivix Shaklee suplemen yang memberikan pelbagai manfaat untuk kesihatan. Bagi yang mula nak jaga kesihatan dan nak amalkan suplemen untuk mencegah penyakit boleh ambil Vivix.

Bagi yang diuji dengan mana-mana penyakit korang juga boleh amalkan Vivix Shaklee sebagai rawatan alternatif untuk mengatasi penyakit yang dihidapi. 

Kandungan resveratrol yang terdapat di dalam Vivix Shaklee menyebabkannya sangat power. Dalam satu kajian resveratrol mampu menggalakkan kesihatan kardiovaskular yang lebih baik, mengurangkan tekanan oksidatif dan keradangan, menyokong pembentukan sel-sel normal dan menyokong kesihatan jantung supaya lebih muda, sihat dan kuat.

Cara Beli Vivix Dengan Harga Murah Dan Jimat

Resveratrol antioksidan yang sangat unik


Resveratrol juga menjadi satu antioksidan yang sangat berkuasa. Dikatakan ia adalah 40 kali lebih hebat berbanding antioksidan yang terdapat di dalam anggur biasa.

Kehebatan resveratrol inilah yang menyebabkannya mampu menembusi halangan darah otak untuk melindungi otak dan sistem saraf.

Hasil dari beribu-ribu kajian dari pelbagai pihak resveratrol yang terdapat di dalam Vivix Shaklee telah menunjukkan pelbagai manfaat untu kesihatan. Antaranya ialah:
  • melindungi sel-sel kita daripada kerosakan akibat berjuta-juta serangan radikal bebas setiap hari. Sel-sel yang rosak boleh menyebabkan terjadinya pelbagai penyakit seperti kanser.
  • menghalang tersebarnya kanser terutama kanser prostat. Sebab tu Vivix Shaklee sangat sesuai untuk mencegah penyakit kanser dan menjadi rawatan alternatif terbaik untuk mana-manan penyakit kanser.
  • menjaga kesihatan jantung dan meningkatkan keanjalan di dalam salur darah kita. Nak jantung kita sihat elok amalkan Vivix shaklee setiap hari.
  • membantu mencegah penyakit alzheimer. Yang ada penyakit Alzheimer sesuai sangat ambil Vivix.
  • Menormalkan tindak balas anti radang.

Cara beli Vivix dengan harga murah dan jimat


Zaman sekarang ni serba serba mahal. Kalau boleh semua benda kita nak beli dengan harga murah dan jimat. 

Bagi pencinta Vivix Shaklee atau yang baru nak berjinak-jinak dengan Vivix ada satu cara yang korang boleh beli Vivix dengan harga yang jimat berganda-ganda.

Cara Beli Vivix Dengan Harga Murah Dan Jimat

Caranya ialah korang beli Vivix Shaklee Twin Pack. Apa istimewanya korang beli Vivix Shaklee Twin Pack ni? Nak tahu apa kelebihannya teruskan pembacaan anda
  • automatik korang akan dapat keahlian Shaklee secara percuma. Biasanya nak jadi ahli korang kena bayar RM79.50. Wei sape nak bagi free-free RM79 zaman sekarang ni. betul tak. See, jimat ke tak jimat lagi tu?
  • automatik korang dapat beli harga Vivix Shaklee dengan harga ahli. Biasanya harga retail (harga bukan ahli) Vivix Shaklee ialah RM475. Jadi beli Vivix Twin Pack korang dapat beli Vivix dengan harga ahli terus tau. Jimat dah dalam 20% tau. Untung ke tak untung lagi tu?
  • bulan depannya pulak korang akan dapat lagi cash back bernilai RM36. 36 hinggit kot memang la nampak sikit. Sape nak bagi free wei walaupun RM36 je. Dengan RM36 boleh beli ayam 2 ekor kot. Murah ke tak murah?

So macam mana sekarang? Nampak tak kat mana murahnya kalau beli Vivix Shaklee twin pack? Masih lagi berfikir nak beli Vivix sebotol atau twin pack?

Tak payah fikir panjanglah. Saya yakin korang takkan menyesal beli Vivix twin pack. Lain kali korang nak beli apa-apa produk shaklee terus dapat beli dengan harga ahli. tak payah dah dok survey tanya seller yang boleh jual murah. Korang dah jadi ahli dah anytime je boleh beli shaklee dengan harga murah..

Apa tunggu lagi jom hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut tentang Vivix shaklee suplemen terhebat di dunia. 

WhatsApp atau telegram saya: 

Puan Nor Akmal 013-9279846

No comments:

Post a Comment