Friday, September 16, 2016

Peluang Menjana Pendapatan Sampingan Secara Online Untuk Mengisi Masa Lapang

Bila sebut pendapatan sampingan (side income), semakin ramai rakyat Malaysia terlibat dalam aktiviti bisnes untuk tambah pendapatan. Zaman sekarang segalanya memerlukan duit. Nak masuk tandas pun kena bayar. Barang-barang keperluan harian semakin hari semakin meningkat. Kos sara hidup terutama di bandar-bandar besar menjadi semakin mahal dan mengcekik darah.

Kalau nak mengharapkan gaji atau pendapatan tetap dari kerja hakiki kadang kala tidak mengcukupi. Sebab tu ramai yang mula melakukan perniagaan atas talian. Bagi yang dapat mengakses internet inilah peluang yang ada untuk mencari duit lebih di zaman yang segalanya mahal. 

Peluang Menjana Pendapatan Sampingan Secara Online Untuk Mengisi Masa Lapang

Ada yang buat bisnes saja suka-suka untuk mengisi masa lapang. Ada yang betul-betul serius untuk kukuhkan kewangan keluarga. Nak bayar hutang macam-macam. Hutang kereta, hutang rumah, pinjaman peribadi, hutang PTPTN dan sebagainya.

Bisnes online tak memerlukan kita berjumpa pelanggan secara berhadapan. Menggunakan medium online kita hanya mempromosikan barang yang kita jual dan pelanggan yang akan datang cari kita. Tanpa modal yang besar korang pun boleh buat bisnes iaitu menjual produk kesihatan shaklee.

Salah satu medium online yang boleh digunakan untuk menjual produk Shaklee ialah melalui blog. Saya dulu pun tak pandai juga buat blog ni. Tapi selepas kenal Shaklee produk yang hebat ni saya secara tak sengaja terpandai pulak buat blog. hihihi..Blog adalah salah satu saluran untuk saya berkongsi kebaikan produk Shaklee.  

Dengan menggunakan medium online seperti blog saya dapat berjumpa dengan ramai pelanggan yang datang dari seluruh pelusuk negara bukan saja dari Semenanjung malah dari Sabah dan Sarawak juga. Menjual produk Shaklee hanya memerlukan anda keluarkan modal yang sangat minima.

Peluang Menjana Pendapatan Sampingan Secara Online Untuk Mengisi Masa Lapang

Selepas terjebak dengan bisnes Shaklee baru saya tahu betapa ramainya rakyat Malaysia yang sakit. Mereka sangat memerlukan Shaklee sebagai ikhtiar untuk sembuh tanpa bergantung kepada ubat hospital. Melalui Shaklee juga baru saya tahu macam-macam penyakit yang ada. Kadang-kadang rasa macam tak percaya bila kanak-kanak yang berusia 6 tahun ada penyakit buah pinggang bocor. Allahuakbar.b.Semoga kita semua diberikan kesihatan yang baik.

Kalian nak buat bisnes? Tak tahu bagaimana nak mula?


Jika korang teringin nak buat bisnes online tapi tak tahu nak mula dari mana, tak tahu nak jual apa, tak pandai ilmu strategi pemasaran, jangan risau okey. Jom join group kami yang dinamakan WAHMillionaire yang diasaskan oleh seorang WAHM (Wan Fatihanum).

Group WAHMillionaire sangat aktif. Kami hanya berhubung melalui medium online seperti Whatsapp dan telegram serta secret group di facebook. Sekali sekala saja akan berjumpa face to face apabila ada program.

Jadi bagi yang tak suka meeting atau perjumpaan sehingga perlu meninggalkan anak-anak dan suami di rumah Shaklee adalah bisnes yang paling tepat. Bisnes Shaklee bisnes family. walaupun ada perjumpaan dan ada program yang korang perlu hadir, suami dan anak-anak korang boleh bawa sama. Bonda dan nenda pun korang boleh angkut. Tak ada sape yang marah. 



Bisnes Shaklee adalah bisnes yang mudah untuk jana pendapatan sampingan untuk suri rumah dan juga pelajar universiti. Bisnes Shaklee bisnes dari rumah. Siapa pun boleh join bisnes ini walaupun anda sudah bergaji RM10K sebulan. 

Apa tunggu lagi jom sertai ahli keluarga shaklee. Pada siapa yang tercari-cari pendapatan sampingan atau memang mencari peluang untuk mencapai impian yang lebih besar, sertai keluarga besar kami, insyaAllah anda tak akan merasa menyesal.

Hubungi saya atau boleh isi maklumat korang di link di bawah ini dan saya akan hubungi korang segera.


Sertai kami dengan mengisi borang di bawah ini:
Jana Pendapatan Sampingan Tanpa Modal Besar Secara Online

ATAU
WhatsApp saya Puan Nor Akmal 0139279846

No comments:

Post a Comment