Sunday, May 1, 2016

Promosi Shaklee Collagen Powder Kembali Lagi Dengan Harga Super Hebat

Assalamualaikum...

Dah lama tak update blog kesayangan saya ni..Dulu sebelum kenal Shaklee tak tahu pun nak buat blog ni. Alhamdulillah selepas kenal suplemen hebat ni dah pandai la cikit buat blog. Walaupun blog saya ni tak la 'sefemes' blogger-blogger terkenal lain.

Hari ni hari semua rakyat Malaysia bercuti kan...Seronokkan bila dapat cuti lama cikit. Dapat lari dari kesibukan dan ketensionan kerja-kerja kat sekolah yang tak pernah habis. Bukan nak merungut tapi itulah hakikatnya yang kena hadap setiap hari bagi seorang guru macam saya ni. Apa pun I LOVE MY JOB.. hihi..

Minggu depan budak-budak exam pertengahan tahun. Soalan exam tak siap lagi ni. hihi..Tak pe kita release tension kejap dengan mengupdate blog dulu. Nanti kita sambung buat soalan pula la ye..


Korang tahu kan setiap bulan Shaklee akan buat promosi produk dia. Nak tahu apa promosi bulan Mei ni? Wow memang terbaik la promosi bulan Mei ni iaitu Shaklee Collagen Powder, Alfalfa Complex, Vitalea For Chidren.

Teruja tak? Dah lama kot Shaklee tak buat promosi untuk Collagen Powder. Inilah masanya kakak-kakak cantik, adik-adik manis nak rembat Shaklee Collagen Powder dengan harga super duper murah. Boleh la korang cantik-cantikkan kulit muka sebelum raya bulan 7 nanti kan.. 

Korang nak tahu lebih lanjut tentang Shaklee Collgen Powder ni boleh klik link kat bawah ni tau. Jangan segan-segan klik je..



Shaklee Collagen Powder Bukan Sekadar Untuk Cantik

Vitamin C dan Kolagen Untuk Kulit Cantik Dan Sihat

Lebih kurang 2 bulan lebih je lagi kita nak sambut raya kan. Kalau yang ada masalah kulit tu boleh dah tu rawat kulit dari sekarang. Lambat-lambat kan tak sempat pulak. 

Maklumlah vitamin Shaklee ni supplemen semulajadi kan. Jadi kesannya lambat la sikit. Lambat tak apa asal selamat. Kesan cepat tapi rosak buah pinggang, sakit sini sakit situ buat apa kan. Yang penting cantik dan sihat.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dapatkan penjimatan berganda untuk setiap produk Shaklee dengan mendaftar sebagai ahli..


JOM DAFTAR AHLI SEKARANG!!!



Anda akan mendapat potongan sehingga 15-30% jika mendaftar sebagai ahli Shaklee. Untuk maklumat lanjut berkaitan pendaftaran keahlian Shaklee anda boleh terus menghubungi saya sebagaimana maklumat di bawah ini.

Hubungi saya segera untuk sebarang tempahan dan pertanyaan tentang produk yang hebat ini.

Dengan membuat pembelian produk Shaklee dengan saya, anda layak mendapat perkara berikut:

  • jadual pengambilan vitamin secara teratur
  • percuma konsultasi cara pengambilan vitamin secara berterusan 
  • tip-tips eksklusif berkaitan set/produk yang dibeli 


"produk shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah mana-mana penyakit..ia hanyalah supplemen iaitu makanan tambahan untuk memberikan kesihatan yang lebih baik kepada kehidupan kita."

Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Nor Akmal:
Whatsapp/Telegram: 0139279846
COD: Pontian-Simpang Renggam-Rengit
dan Pengeposan ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

No comments:

Post a Comment