Saturday, November 1, 2014

Promosi November Omega Guard Lindungi Jantung Anda

Nak melompat rasanya bila tahu bulan November ni promosi OMEGA GUARD..Omega ni salah satu suplemen kegemaran saya dan suami. Memang wajib ambil setiap hari..Tak sabar nak borong Omega Guard ni..sebulan memang habis sebotol. Rugi la sape yang tak ambil peluang promosi bulan November ni borong banyak-banyak buat stok..

Jom kita berkenalan tentang minyak ikan Shaklee yang terbaik ini. Orang kata tak kenal maka tak cinta. Dah kenal mestilah suka..Dah suka kena la beli..


Omega Guard ni apa?

Kandungan omega guard ialah minyak ikan atau pun dalam bahasa mudahnya asid lemak omega-3. Omega-3 tergolong di dalam kumpulan essential fatty acid iaitu asid lemak perlu yang diperlukan oleh untuk kesihatan tubuh tetapi asid ini tidak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh kita. Jadi kita perlu mendapatkannya daripada makanan. Omega-3 merupakan sejenis asid lemak yang baik dan bermanfaat untuk kesihatan. Asid lemak omega-3 boleh didapati daripada ikan seperti ikan salmon, tuna dan halibut serta makanan laut yang lain seperti algae dan krill.
Promosi November Omega Guard Lindungi Jantung Anda

Asid lemak omega-3 juga dikenali sebagai polyunsaturated fatty acids (PUFAs). Asid lemak omega-3 memainkan peranan penting untuk fungsi otak, pertumbuhan dan perkembangan yang normal. Ia menjadi sangat popular kerana fungsinya yang boleh membantu mengurangkan risiko penyakit jantung. 

The American Heart Association mencadangkan memakan ikan yang mengandungi minyak ikan seperti ikan mackerel, lake trout, herring, sardines, albacore tuna, dan salmon sekurang-kirangnya 2 kali seminggu membantu mengurangkan risiko penyakit jantung sebanyak 44%.

Terdapat tiga jenis utama asid lemak perlu omega-3 yang penting untuk kesihatan kita iaitu asid eicosapentaenoic (EPA), Docosahexaenoic Acid (DHA) dan asid alpha-linolenic (ALA). Tuhuh manusia menggunakan ketiga-tiga asid lemak omega-3 ini untuk membantu meningkatkan fungsi tubuh.

Apa Keistimewaan Omega Guard Shaklee?

Omega guard membekalkan asid lemak omea-3 yang berpotensi ultratulen dengan spektrum penuh bergred farmaseutikal.

Omega guard mengandungi sat rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omeg-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi.
EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi-fungsi otak. Satu hidangan omega guard menyediakan 990mg asid lemak omega-3.

Omega guard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak omeg-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.

Siapa yang memerlukan Omega Guard Shaklee??

Omega guard sesuai diambil oleh semua golongan daru kanak-kanak hingga warga tua.

#1 Untuk kanak-kanak - DHA dan EPA yang terdapat di dalamnya berperanan pentung untuk fungsi dan perkembangan serta tumbesaran otak kanak-kanak.

Sekumpulan penyelidik Universiti Oxford di Britain yang melakukan kajian terhadap 362 kanak-kanak berusia tujuh hingga 9 tahun mendapati kemampuan membaca kanak-kanak tersebut meningkat dalam tempoh tiga minggu selepas diberi makan minyak ikan dengan dos 600mg selama 16 minggu.

Selain itu pengambilan minyak ikan omega-3 juga boleh meningkatkan perhatian kanak-kanak hiperaktif, disleksia serta mereka yang berdepan dengan gangguan perkembangan koordinasi. 
omega guard shaklee penting untuk perkembangan otak kanak-kanak

#2 Untuk Ibu Hamil dan Menyusu - Wanita hamil disarankan mengambil OMEGA GUARD pada 3 bulan terakhir kehamilan. Omega 3 didapati penting untuk perkembangan sistem saraf otak dan awal penglihatan bayi. 

Berdasarkan kajian yang dijalankan wanita hamil mengalami kekurangan omega 3 dalam badan jika pengambilan omega 3 yang kurang dalam pemakanan. Ini kerana janin menggunakan omega 3 untuk perkembangan sistem saraf otaknya. 

Omega 3 juga digunakan selepas bersalin untuk menghasilkan susu ibu yang amat penting untuk perkembangan bayi. Kajian telah mengesahkan bahawa pengambilan tambahan EPA dan DHA di dalam diet wanita hamil memberi kesan positif ke atas perkembangan penglihatan dan kognitif bayi. Kajian juga menunjukkan bahawa penggunaan omega 3 yang lebih tinggi boleh mengurangkan risiko alergi bayi.

#3 Untuk Mereka yang nak kurus - Omega guard berfungsipembakar atau pemecah lemak dan kolesterol yang berkumpul di dalam badan

#4 Untuk mereka yang nak sihat - OMEGA GUARD SHAKLEE membantu mengawal sistem imun seperti memperbaiki penyakit alahan kulit, psoriasis, demam, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE dan penyakit buah pinggang.

Kandungan EPA dan DHA yang terdapat di dalam OMEGA GUARD SHAKLEEmembantu menurunkan tekanan darah tinggi, mengurangkan kepekatan darah, melancarkan peredaran darah. Oleh sebab ituOMEGA GUARD SHAKLEE sangat membantu mengekalkan tekanan darah normal dan keteganagn di leher atau sakit kepala. Ia juga membantu mengurangkan paras kolesterol, megawal masalah obesiti, membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, dan membantu mengekalkan kesihatan trigliserida dan kolesterol LDL.

Boleh klik link di bawah untuk mengetahui lebih lanjut tentang minyak ikan terbiak ini. 

MANFAAT UTAMA OMEGA GUARD SHAKLEE





Jadi anda dah faham kepentingan minyak ikan untuk kesihatan tubuh kita kan. Saya yakin dengan pilihan saya. Omega guard Shaklee ialah minyak ikan yang selamat dari bahan-kimia merbahaya. 

Sempena promo bulan November ini beli 6 percuma 1. Atau beli dua twin pack anda juga layak mendapat diskaun. Nak beli satu pun boleh..tapi rugi la kan. beli 6 botol dapat free satu botol sape nak bagi free senang-senang camtu je kan..
Promosi November Omega Guard Lindungi Jantung Anda

Apa tunggu lagi. Jom order sekarang. produk hot bulan ni..
Beli satu botol dengan harga RM136
Beli 6 botol anda dapat extra berikut:
  • Percuma 1 botol bernilai RM136
  • Pecuma keahlian Shaklee bernilai RM75 seumur hidup
  • Dapat cash back bulan berikutnya bernilai RM32
Berapa anda boleh jimat jika beli dengan pakej promosi??
Tak nak lepaskan peluang yang hebat ini??
Tak tahu bagaimana cara untuk dapatkan promosi hebta ini?
Hubungi saya segera seperti nombor di bawah. Saya kan jelaskan kepad aanda bagaimana cara untuk anda menikmati dan memiliki semua peluang di atas.


Dengan membuat pembelian produk Shaklee dengan saya, anda layak mendapat perkara berikut:

#1 jadual pengambilan vitamin secara teratur
#2 konsultasi percuma secara berterusan
#3 tip-tips eksklusif berkaitan set/produk yang dibeli

"produk shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah mana-mana penyakit..ia hanyalah supplemen iaitu makanan tambahan utk kesihatan kita."

Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Puan Akmal:
Whatsapp: 0139279846

6 comments:

  1. Omega guard mrmaang sesuai untuk seisi keluarga....dari kanak-kanak hingga dewasa memerlukannya .dapatkan segera untuk kesihatan seisi keluarga kita. Bulan promosi omega sangat berbaloi baloi anda mendapatkan omega guard ini.

    ReplyDelete
  2. Banyaknya fungsi omega..rugi rasanya kalau xgrab bulan ni..nanti pakat-pakat nak share dengan kawan-kawanlah

    ReplyDelete
  3. Memang banyak kelebihan omega ni..memang wajib sentiasa ada kat rumah..untuk ibu ayah n anak2 sekali hehe

    ReplyDelete
  4. Saya dah jatuh cinta dgn omega gaurd..memang wajib ada di setiap rumah..

    ReplyDelete
  5. Terbaiklah Shaklee. Buat promosi hebat Omega pada bulan ni. Rugi tau sape yang tak grab...

    Mengapa Perlu Memilih Omega Guard Shaklee??

    ReplyDelete